تاریخ انتشار: 1397 اردیبهشت
اکستنشن مژه: به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم!
لابه لای روزهای رنگین کمانی کودکی، همه ما برای یک بار هم که شده فکر کرده بودیم: «اگر این دوربین عکاسیِ بابا، مژه داشت، لنزش هیچ وقت کثیف نمی شد...». بگذریم که اهمیت مژه ها را اولین بار خودمان وقت بازی میان باد و طوفان توی کوچه ها کشف کرده بودیم. وقتی یکی مان داد می زد: «باد داره خاک میاره» و باقی چشم هایمان را ریز می کردیم که نجاتشان دهیم از خاک. بعدها، از همان روزهایی که کُنا در جزیره ناشناخته، با تخم بزرگ و صورتی رنگ اژدها روبه رو شد، درست از همان وقتی که از درون این تخم، یک اژدهای صورتیِ خوش رنگ با چشم های بزرگ آبی و مژه های حیرت انگیز به دنیا آمد، مژه های تاب دار و بلند در رویایی کلاسیک ما از چشم زیبا شکل گرفت. آن چشم های بزرگ و مژه های مشکی رنگِ سرندپیتی اما تنها پیوند ما در دنیا برای شناخت زیبایی چشم نبود؛ یواشکی سراغ گرفتن و کش رفتن ریمل مامان از توی کشو... کج و کوله زدنش روی چشم... تند تند شستنش که کسی نفهمد.... این ها را که حتما یادتان هست!
مژه ها هرچند از کوچک ترین اجزای صورتمان هستند، اما تاثیرشان در زندگی مان آنقدر زیاد است که نمی توانیم از فکرمان بیرونشان کنیم. کدام ما تا حالا تجربه خرید ریمل های پرپشت کننده مژه را نداشته ایم؟!
روغن فلان چیزک را کداممان امتحان نکرده ایم؟! اصلا کدام زنی را در کجای جهان دیده اید که به شما بگوید: «من دوست دارم مژه هام کم و خالی و زشت باشه!»؟! قطعا داشتن مژه های پر و پررنگ برای هر کدام ما بسیار لذت بخش و دوست داشتنی است و نمی شود از خیر همچین معجزه ای در زیبایی به راحتی گذشت. برای همین است که گاهی برای فرار از خالی بودن مژه ها و گاهی هم برای تکمیل زیبایی بیشتر کارمان به اکستنشن مژه می افتد. حالا حساب کنید آرایشگاه اینترنتی کلون فرصت اکستنشن مژه را هم در منزل برایتان فراهم کرده باشد که می شود نور بالای نور:
تا برگزاری مراسم عقد و نامزدی تان چیز زیادی باقی نمانده است. جمع و جور کردن کارها برای مرخصی یک هفته ای از کار، پرو لباس و پیدا کردن کفش مناسبی که به رنگ لباستان بیاید از یک طرف و در سمت دیگر دنبال کراوات دلخواه داماد گشتن، پاهایتان را از حالت آماده باش به لشکر شکست خورده چنگیز تبدیل کرده است و حاضرید هر کاری بکنید به جز کفش پوشیدن. خانم جون هم از وقتی خیلی کوچک بوده اید، برایتان گفته: «زن باید روز عقدش نسبت به همیشه خیلی متفاوت باشه..
مگه آدم چند بار عروس می شه؟!»؛ و حالا که نوبت شما رسیده هی فکر می کنید چه طور متفاوت باشید که با شخصیتتان هم جور باشد؟! تازه چهره سلبریتی محبوب اینستاگرامی تان در روز عروسی اش با اکستنشن مژه هایش هم مرتب جلوی چشمتان رژه می رود و فکر می کنید: «چه طور اون قدر خوب باشم؟!»
. آرایشگر کلون در روز عقد هم چند بار برایتان توضیح داده: «باید یه فکری به حال اکستنشن مژه هات بکنم حتما... دوست دارم خیلی خاص آرایشت کنم...». وقت های باقی مانده تا روز نامزدی را از تقویم روی میزتان مرور می کنید. فقط دوشنبه بعد از ظهر را که برای استراحت خالی گذاشته بودید، پیدا می کنید. یادتان می افتد برای میکاپ روز بله بران هم کلون تنهایتان نگذاشته بود. چشمتان می افتد به کاناپه سبز رنگ گوشه خانه و فکر می کنید چه لذتی بالاتر از دراز کشیدن روی کاناپه و اکستنشن مژه ها و استراحت با هم؟! دستتان پناه می برد به صفحه کیبورد و به سرعت جت می رسید به اپلیکیشن کلون و همان عصر دوشنبه را برای اکستنشن مژه هماهنگ می شوید و خیالتان راحت تر از راحت. دوشنبه شب با اکستنشن مژه هایتان حال یک سرندپیتی خوشحال را تجربه می کنید.
صبح روز عقد، میکاپ آرتیست آرایشگاه اینترنتی کلون که به منزلتان می رسد، هنوز کفشش را از پا در نیاورده، می گوید: «دمت گرم دختر... چه قدر اکستنشن مژه هات خوب شده... مبارکت باشه...». شب میانِ مهمانی، خانم جون مرتب نگاه تحسین براندازش را روی صورتتان می اندازد و چند بار به تخته میز تق تق می زند.
خوشبختانه ما در دنیای مدرنی زندگی می کنیم که هنر، صنعت و علم دست به دست داده اند تا حسرت داشتن هیچ چیز بر دلمان سنگینی نکند. اگر یک وقت توی مهمانی ها نگران بودیم مژه هایمان به اندازه کافی چشم هایمان را نشان نمی دهد یا اگر همیشه فکر می کردیم: «خوش به حال سمیرا... اگر من مژه های اون رو داشتم، اون وقت بهتون می گفتم که چشم خوشگل یعنی چی...»، حالا اکستنشن مژه به دادمان رسیده است و می خواهد نگذارد بفهمیم چه قدر سخت است زندگی در خانواده ای با ارث مژه های کوتاه و کم! تازه یک وقت هایی هم هست که دوست دارید در بخشی از صورتتان اغراق کنید. یعنی همیشه برای جبران کمبود نیست که دنبال اکستشن مژه می رویم؛ بعضی وقت ها دلِ تنگمان می خواهد یک کار ویژه و پررنگ برای صورتمان بکنیم. اکستنشن مژه یا کاشت موقت، هنر اضافه کردن تارهای مو میان مژه های شماست؛ ساده ترش را بخواهم برایتان بگویم، یکی از آسان ترین راه های زندگی به سبک سلبریتی هاست. شاید جالب باشد اگر برایتان بگویم که هنگام اکستنشن مژه هر پلک بالایی چشم، حدود 100 تا 150 تار مو را روی خودش پذیرایی می کند. اما گاهی به دلیل مشکلات مادرزادی، استفاده از داروهای خاص یا سوختگی و ... تعداد این موها به صورت طبیعی بسیار کم می شود.
آن وقت است که یک متخصص اکستنشن مژه با اضافه کردن مژه های نازک میان مژه های اصلی خودتان و استفاده از چسب مخصوص برای مدتی زیبایی چشم هایتان را دوچندان می کند. البته همیشه کمبود مژه ما را سراغ اکستنشن مژه نمی فرستد، گاهی هم دوست داریم مژه های بیشتر و بیشتری داشته باشیم. خبر خوب این است که اگر اکستنشن مژه کنید، از ریمل زدن هم بی نیاز می شوید؛ اگرچه در صورتی که بخواهید، استفاده از ریمل های بر پایه آب مشکلی برای اکستنشن مژه های زیبایتان ایجاد نمی کند.
ساز چشم هایتان را کوک کنید
بیایید فرض کنیم چشم شما کاسۀ یک ساز است، سیم ها را مژه ها بگیرید و دست نوازنده را هنر اکستنشن مژه! کدام سه تار را می شود با یک سیم نواخت؟! اصلا کدام نوازنده حاضر است بر سه تار دو سیم زخمه بزند؟!
شاید باورتان نشود ولی هیچ کس حتی حاضر نیست سه تار بی سیم را برای دکور هم که شده، گوشه خانه لای دکوراسیونش بچپاند، چون این شکلی هارمونی بصری هم ندارد. چند سیم کم دارید؟! یعنی چند سیم لازم دارید تا چشم هایتان ریتم صورتتان را آماده کند برای نواختن یک موسیقی شورانگیز؟! اکستنشن مژه ها به صورت تار به تار انجام می شود. یعنی میان هر مژه با بغل دستی اش یک تا پنج مژه می توان چسباند. تعداد مژه های اضافه شده تا اندازه ای است که شما دلتان بخواهد یا برای قرینه سازی پلک ها و ایجاد زیبایی احتیاج داشته باشید. در واقع اکستنشن مژه دائم(ماندگار) به شما امکان انتخاب مژه های تار به تارِ سه تایی تا پنج تایی را می دهد. اگر نیاز به اضافه شدن تارهای چهار یا پنج عددی میان مژه هایتان دارید، اکستنشن اکسترا ولیوم به دادتان می رسد. راستی تا یادم نرفته برایتان بگویم که استفاده از عباراتی مانند اکستنشن سه بُعدی(3D) یا اکستنشن پنج بُعدی (5D) برای مژه که در صفحات اینترنتی زیاد دیده می شود، ترکیبی اشتباه است. چرا که اکستنشن مژه تاثیری در بُعد مژه ها نمی گذارد و فقط حجم و اندازه آنها را زیاد می کند.
اگر دنبال چشم های آهویی هستید، بخوانید
امسال بعد از چند سال برای تولد 27سالگی اش می خواهد جشن بگیرد.
درست از وقتی که شروع به آرایش کرده، هیچ وقت با مژه هایش کنار نیامده و دلِ خوشی از کم پشتی آنها ندارد.
همیشه فکر کرده، هرچند چشم های درشت و مژه های نسبتا خوبی دارد، اما برای همخوانی بیشتر با اسمش باز هم مژه کم دارد! آهو را می گویم که همیشه برای کارهای جدید فکرش حسابی مشغول اما و اگر می شود. به قول پدرش آهو استادِ مسلمِ کنکاش است. یعنی همیشه وقتی می خواهد کاری را برای اولین بار تجربه کند، باید ته و توی آن کار را حسابی دربیاورد. حالا هم که می خواهد با اکستنشن مژه آهوتر شدن را تجربه کند، وسواسِ کنکاش به جانش افتاده و می خواهد بداند قبل و بعد از اکستنشن مژه چه می شود؟! اگر شما هم آهو هستید یا اگر دوست دارید بیشتر درباره زندگی کردن با اکستنشن مژه بدانید، شاید بد نباشد توصیه های زیر را بخوانید:
-
اکستنشن مژه و تارهایی که به مژه هایتان چسبانده می شود و همین طور چسبی که در این کار استفاده می شود، ضرری برای شما ندارد؛ اما اگر به ماده خاص آرایشی حساسیت دارید، حتما با همکاران کلون تماس بگیرید و این مساله را به آنها اطلاع دهید. چون با تغییر مواد مورد استفاده، می شود این مشکل را بر طرف کرد. این یعنی همیشه برای تغییر رویایی راه چاره ای هست. نگران نباشید و نترسید، چون هنگام کار اکستنشن مژه چشمان شما بسته است و هیچ چیزی به داخل آن نفوذ نمی کند.
-
روزی که قرار است اکستنشن مژه انجام دهید، آرایش چشم نکنید. راستش بهتر است که از روز قبل هم ریمل و خط چشم ضد آب استفاده نکنید و پاکی مژه ها را صد در صدی کنید. برای آرایش کردن که دیر نمی شود، تازه! بعد از زیبا شدن مژه ها آرایش دل چسب تر هم می شود. مژه های شما قبل از اکستنشن باید تمیز و بدون چربی و رطوبت باشند.
-
حمام نروید (می توانید شب قبل دوش بگیرید) و از چند ساعت قبل از انجام کار چشم هایتان را نشویید. خشک بودن و عدم رطوبت مژه های شما برای انجام کار بسیار مهم است. تا 48 ساعت بعد از اکستنشن مژه هم حمام، استخر و سونا برای شما ممنوع است. اما بعد از این مدت می توانید هرچه قدر که دوست داشتید مثل ماهی های سرخ آب تنی کنید و خوش بگذرانید.
-
مژه ها را چنگ نزنید! چشم هایتان را محکم نمالید و سعی کنید با لطافت بیشتری با این چشم های شیک برخورد کنید. برای خشک کردن صورت هم نباید حوله را روی چشم بکشید. در واقع بهتر است حوله را به آرامی روی چشم بگذارید و بردارید. در یک کلام مثل پرنسس ها با چشمانتان رفتار کنید. محصولات روغنی، دشمن اکستنشن مژه ها هستند، بنابراین فقط از آرایش پاک کن هایی با پایه آب استفاده کنید.
-
عمر مژه های مصنوعی که میان مژه های طبیعی شما قرار می گیرند، حدود 2 تا 5 هفته است. این زمان به جنس ، میزان رشد مژه ها و از همه مهم تر نوع نگهداری شما بستگی دارد. بنابراین اگر می-خواهید مژه ها را برای مدت طولانی تری نگه دارید یا دیرتر به ترمیم احتیاج پیدا کنید، باید برایشان وقت بیشتری بگذارید. می توانید پس از انجام کار اکستنشن مژه ، توصیه های لازم را با توجه به جنس پوست و مو از آرایشگر کلون سوال کنید.
-
یادتان باشد بعد از اکستنشن مژه دیگر نباید از انبرِ فرمژه استفاده کنید.
-
چون این کار عمر اکستنشن مژه های شما را بسیار کم می کند و ممکن است باعث ریزش آنها شود. در صورتی که نیاز به فر شدن و اکستنشن مژه ها با هم دارید، بهتر است با آرایشگر کلون در این زمینه مشورت کنید تا بهترین گزینه را برای شما پیشنهاد دهد. بعد از مدتی با رشد و ریزش مژه های طبیعی خودتان، مژه های اکستنشن شده هم می ریزند. وحشت نکنید، ترمیم راه نجات شماست. در کلون می توانید به سادگی برای ترمیم هم وقت بگیرید. گاهی هم مشکلی برای شما ایجاد می شود که دیگر نیازی به وجود اکستنشن مژه احساس نمی کنید، در این صورت به هیچ وجه مژه ها را نکشید و انواع و اقسام مواد آرایش پاک کن را به آنها آغشته نکنید. ریموو کردن اکستنشن مژه ها کار یک متخصص است و خوشبختانه کلون در این قسمت داستان هم شما را تنها نمی گذارد.
-
اگر مطلب این صفحه رو دوست داشتید، حتما مطالب زیر هم به کارتون میاد: