تاریخ انتشار: 1397 اسفند
چیستی و چگونگی کاشت ناخن
دست ها را که می شناسید! آن انگشت های کشیده و پوست تاب دار که همه روز به شما خدمت می کنند. با دستهایتان صبح اول وقت ساعتی که زنگ می خورد را خاموش می کنید، با همان دست ها صورتتان را می شویید، با همان دست ها از خانه بیرون می روید و در تاکسی را باز می کنید، با همان دست ها هم در جلسه های سرکار روی کاغذی که جلویتان گذاشته اید، می نویسد و با همان دست ها همه کارها را به سرانجام می رسانید. حالا احتمالا یادتان آمده است که دست ها چه نعمتی هستند. حالا خیال کنید که این دست ها زیباتر از همیشه و مرتب و لاک زده هم باشند؛ چه لذتی از این بالاتر؟! راستش را بخواهید به نظر خود من کاشت ناخن نعمتی ست که دنیای زیبایی برای دست های مهجور مانده ما هدیه آورده است.
چه وقت باید کاشت ناخن انجام داد؟!
دلایل زیادی وجود دارد که شما یک روز صبح از خواب بیدار شوید و تصمیم به کاشت ناخن بگیرید. گاهی فرم ناخن های طبیعی چنگی به دلتان نمی زد، گاهی میان ناخن های مختلف شما تناسب وجود ندارد و برای قرینه سازی آنها دلتان کاشت می خواهد؛ ولی راستش را بخواهید مهم ترین دلیل اینکه کاشت ناخن انجام می دهیم، مرتب بودن همیشگی ناخن ها و اهمیت دادن به ظاهر دست هاست.
کاشت ناخن چگونه انجام می شود؟!
پر طرفدارترین نوع کاشت ناخن در ایران (و کشورهای دیگر) کاشت ناخن پودری است. به همین خاطر بحث را با کاشت ناخن پودری ادامه می دهیم. حالا که قرار است روی ناخن شما کاشت انجام شود، اولین سوال پیش روی ناخن کار این است: «ناخن شما کوتاه است یا بلند؟!». اگر ناخن شما کوتاه باشد بخواهید بعد از کاشت آن را بلند کنید، احتمالا نیازمند استفاده از «تیپ» هستید. تیپ یک نوع ناخن مصنوعی است که آرایشگر آن را با چسبی مخصوص و ظرافت روی ناخن طبیعی شما می چسباند تا قبل از کاشت اندازه ناخن نهایی تان را مشخص کنید. در صورتی که ناخن طبیعی شما به اندازه ای که دوست دارید بلند باشد، به کار کاشت «کاور کردن» می گوییم. بعد از اتصال تیپ به ناخن و کوتاه کردن آن ناخن کار بستر ناخن را با مواد ضد قارچ و پرایمر آماده می کند و بعد با ترکیبی از پودر کاشت ناخن و لیکوئید مخصوص و با استفاده از یک قلمو روی ناخن شما را مواد گذاری می کند و به آن فرم می دهد. در این مرحله نوع ناخن دلخواهتان را با او در میان بگذارید. دوست دارید ناخن مستطیلی داشته باشید یا مربع؟! یا شاید گرد! ماده ای که روی ناخن شما قرار می گیرد در مجاورت هوا و به سرعت خشک می شود. در مرحله بعد آرایشگر با سوهان برقی شروع به سوهان کشیدن و صیقلی کردن سطح مواد کاشت کرده و شما کم کم ناخن های کاشته شده تان را می بینید. پس از اتمام کار می توانید از لاک ساده، لاک ژلیش(ماندگار)، طراحی یا فرنچ برای ناخن هایتان استفاده کنید. به مرور زمان و با بلندتر شدن ناخن طبیعی میان کوتیکول و مواد کاشته شده یک فاصله می افتد. برای پر کردن این فاصله شما نیازمند ترمیم کاشت ناخن می شوید. ناخن کارها معتقدند هر 21 روز ترمیم کاشت ناخن کمک می کند همیشه دست های زیبایی داشته باشید.
چه کسانی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟!
- افرادی که به مواد زیادی آلرژی دارند.
- افرادی که اگزماهای شدید و مزمن دارند.
- افرادی که دچار قارچ های مختلف ناخن هستند.
- خانم های باردار.
- مبتلایان به هر بیماری مربوط به ضعف سیستم ایمنی بدن.
- بیماران سرطانی.
- مبتلایان به پسوریازیس.
نگهداری از ناخن های کاشته شده
- تا آنجا که ممکن است ناخن های کاشته شده را از آب دور نگه دارید. این یعنی هنگام شستن ظروف دستکش را فراموش نکنید و وقتی دستتان را می شویید، آن را خشک کنید. رطوبت خیلی زیاد و برای مدت طولانی(مثل زیاد در استخر و سونا ماندن)، عمر مواد کاشت را کم می کند. اگر فکر می کنید تماس شما با آب و رطوبت زیاد است، بهتر است اولا حتما از لاک ژلیش استفاده کنید و دوما فاصله میان ترمیم ها را کم کنید.
- به جای استفاده از یک صابون معمولی برای شستن دست ها، یک صابون آنتی باکتریال برای خودتان تهیه کنید و هر شب قبل از خواب زیر ناخن هایتان را مسواک بکشید. از ژل های آنتی باکتریال دست هم می توانید برای این کار استفاده کنید.
- فاصله میان ترمیم ها را زیاد نکنید. این کار باعث می شود مواد کاشت روی ناخن شما شکسته شود.
- اگر یک گوشه از ناخنتان شکسته شد، در اولین فرصت با ناخن کارتان تماس بگیرید. حتی قبل از آنکه وقت ترمیمتان رسیده باشد. گاهی شکسته شدن ناخن باعث هواکشیدن میان ناخن و مواد کاشت می شود و احتمال قارچ وجود خواهد داشت.
- برای پاک کردن لاک از استون معمولی استفاده کنید.
- دور ناخن هایتان را با یک کرم مخصوص دست و ناخن چرب و مرطوب نگه دارید.